Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask meksikansk linsegryte

Rask meksikansk linsegryte

med tortillachips og frisk tomatsalsa

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Dagens kulinariske reise går til Mexico, for vi skal lage en fantastisk linsegryte som får den perfekte smaken av vår ferdiglagde krydderblanding, Tex-Mex. Vi serverer linsegryte med en frisk tomatsalsa med lime og koriander, rømme og sprø tortillachips.

Tags:
Vegetar
Hvetefri
Rask
Superrask
Allergener:
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite
Celery

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

75 g

Tortillachips

1 stk

Løk

75 ml

Rømme

1 stk

Lime

1 boks

Mais

4 g

Ay Cajun-ba

1 pakke

Grønne linser

50 g

Revet gouda

4 g

Grønnsaksbuljong

1 stk

Paprika

2 stk

Tomat

5 g

Tex-Mex

1 boks

Tomatpure

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

3 ss

Vann til gryterett

½ ts

Salt til gryterett

¼ ts

Sukker til salsa

¼ ts

Salt til salsa

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier677 kcal
Energi (kj)2831 kj
Fett30.4 g
Mettet fett10.1 g
Karbohydrater71.7 g
Sukker19.4 g
Fiber14.6 g
Protein21 g
Natrium561.2 mg
Calcium0.5 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk løk.

Skjær paprika i 2 cm biter.

Skjær lime i båter.

Hell ut væske fra mais og linser.

Lag linsegryte
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels varme.

Stek løk med en klype salt i 2 min. Tilsett paprika, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, grønnsaksbuljong og tomatpuré, og stek videre i 1 min.

Senk varmen til middels lav og rør inn mais, linser, limesaft, vann og salt. La putre i 5-6 min.

Krydre med en klype salt og pepper.

Lag salsa
3

Finhakk tomater.

Grovhakk koriander.

Bland tomat, sukker, koriander, en klype salt og pepper og en skvett limesaft i en liten skål.

Server
4

Anrett linsegryte i dype tallerkener.

Topp med revet gouda og tomatsalsa.

Server rømme og tortillachips på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image