Rask kylling i søt chilisaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask kylling i søt chilisaus

Rask kylling i søt chilisaus

med kålsalat og jasminris

Til middag i dag kan vi friste med en rask og fargerik rett med herlige smaker. Vi serverer kylling krydret med vår egen krydderiblanding med ingefær – Ginger Ninja. Kyllingen vender vi også i soya og søt chilisaus. I tillegg serverer vi luftig ris, en håndfull frisk agurk og en nøye utvalgt miks av salat som vi blander med asiatisk majones.

Tags:
Superrask
Rask
Melkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Senf
Egg
Sesamzaad

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

12.5 ml

Soyasaus

5 g

Ginger Ninja

150 g

Jasminris

50 g

Vegansk asiatisk majones

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

300 g

Strimlet kyllingbryst

1 stk

Agurk

40 g

Søt chilisaus

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til steking

2 ss

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier721 kcal
Energi (kj)3018 kj
Fett25.1 g
Mettet fett2.9 g
Karbohydrater78.4 g
Sukker16.3 g
Fiber3.3 g
Protein43.9 g
Natrium0.8 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen.

Stek kylling
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kyllingstrimler under omrøring, sammen med Ginger Ninja og en klype salt i 3-4 min, eller til brunet og gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når den ikke lenger er rosa på innsiden.

Lag saus
3

I mellomtiden, grovhakk agurk i 2 cm biter.

Bland salatmix, asiatisk majones, en skvett vann og en klype salt i en mellomstor skål.

Senk varmen på stekepannen til middels, og rør inn soyasaus, søt chilisaus og vann. Kok i 1 min. Fjern fra varmen.

Server
4

I mellomtiden, anrett ris i skåler.

Topp med kylling, eventuell resterende saus fra pannen, salat og agurk i seksjoner.

Krydre agurk med en klype salt.