HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRask Carbonara
topBanner
Rask Carbonara

Rask Carbonara

med sopp & bacon

Tags:Rask
Allergener:GlutenSulfitterMelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

270 g

Rigatoni

(InneholderGlutenKan inneholdeSoya)

60 g

Salatblanding

1 stk

Tomat

15 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

1 pose

Bladpersille

140 g

Bacon, terninger

1 stk

Hvitløk

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

200 g

Sjampinjong

150 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier978 kcal
Energi (kj)4093 kj
Fett40.83 g
Mettet fett19 g
Karbohydrater103.85 g
Sukker9.7 g
Protein43.84 g
Natrium0.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med lettsaltet* vann*. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk persilleblader. Skjær sopp i tynne skiver. Skjær tomat i 1 cm store biter. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.

2

Bland eggeplomme [2 stk | 4 stk], matfløte og revet hard ost i en skål. Krydre med en klype pepper*. Pisk med en gaffel og sett til side. TIPS: Ved å bare bruke eggeplommen blir sausen tykk og god! 

3

Tilsett pasta til det kokende vannet, og kok i 10-12 min, eller til “al dente”. Hell av vannet.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 3-4 min. Stek sopp og hvitløk i 4-5 min. Skru ned til lav varme. Tilsett pasta til stekepannen med sopp og bacon. Bland godt. TIPS: Hvis stekepannen din ikke er stor nok, kan du bruke en kjele!

5

Tilsett eggeblanding og halvparten av persillen til stekepannen og stek mens du rører godt i ca. 2 min. Pastaen skal være dekket av saus. Smak til med salt* og pepper*. 

6

Bland salatblanding, hakkede tomater, balsamico og en skvett olivenolje* i en skål. Krydre med salt* og pepper*. Fordel carbonara i dype tallerkener. Strø over resterende persille, med tomatsalat på siden.