Pineapple chia pudding
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pineapple chia pudding

Pineapple chia pudding

2 servings | with mint and coconut

Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

180 ml

Kokosmelk

150 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

1 boks

Ananasringer

15 g

Revet kokos

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)

1 pose

Mynte

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier296 kcal
Energi (kj)1237 kj
Fett23.4 g
Mettet fett19.8 g
Karbohydrater15.3 g
Sukker10.1 g
Protein4.6 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1
2
3

Finely chop mint. Drain pineapple and chop into small pieces. 

In a small bowl combine pineapple and mint. 

Heat a large frying pan over a medium-high heat. Toast desiccated coconut for 3-4 min, or until golden.

4

Divide half the chia porridge between glasses, then half the pineapple, the remaining half of the chia pudding and remaining pineapple. Top with desiccated coconut.