Skip to main content
Perlecouscous- og rekebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perlecouscous- og rekebowl

Perlecouscous- og rekebowl

med avokado og koriandervinaigrette

La oss friste med en herlig og smaksrik bowl som garantert vil gi middagsgjestene vann i munnen. Vi fyller skålen med perlecouscous blandet med en hjemmelaget koriandervinaigrette og spinat, texmex-krydrede reker, squashsalat med sitron og ferske avokadoskiver.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Spis meg først
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Gluten
Hvede
Crustaceans

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Rød chili

6 ml

Hvitvinseddik

1 stk

Hvitløk

170 g

Perlecouscous

1 stk

Avokado

150 g

Kongereker

30 g

Spinat

1 stk

Squash

5 g

Tex-Mex

1 stk

Koriander

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann til perlecouscous

½ ts

Salt til perlecouscous

1 ss

Olje til dressing

¼ ts

Salt til dressing

¼ ts

Salt til vinaigrette

¼ ts

Sukker til vinaigrette

½ ss

Olje til vinaigrette

¼ ts

Salt til reker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier620 kcal
Energi (kj)2593 kj
Fett22.6 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater71.9 g
Sukker9.8 g
Fiber11 g
Protein23.5 g
Kolesterol78 mg
Natrium40.5 mg
Potassium42.8 mg
Calcium20.6 mg
Iron0.2 mg

Framgangsmåte

Kok perlecouscous
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann og salt.

Tilsett perlecouscous, senk til middels lav varme og la putre i 12-15 min, eller til 'al dente'.

Hell av vannet.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtide, finhakk eller press hvitløk.

Halver sitron.

Del chili i to på langs, fjern frø og finhakk.

Skrell squash i lange bånd med en potetskreller.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.Skjær i tynne skiver.

Bland salat
3

Bland olivenolje, sitronsaft |1 ss | 2 ss], salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

Vend squash i skålen, og sett til side.

Finhakk koriander.

Lag vinaigrette
4

Bland chili, koriander, hvitvinseddik, salt, sukker og olivenolje i en liten skål.

Skyll spinat.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Stek reker
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett reker og hvitløk, og krydre med salt og Tex-Mex.

Stek i 1-2 min per side, eller til reker er gylne og gjennomstekte.

Bland vinaigrette og spinat med perlecouscous rett før servering.

TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.

Server
6

Anrett perlecouscous på tallerkener og topp med squashsalat, avokado og reker.