La oss friste med en herlig og smaksrik bowl som garantert vil gi middagsgjestene vann i munnen. Vi fyller skålen med perlecouscous blandet med en hjemmelaget koriandervinaigrette og spinat, texmex-krydrede reker, squashsalat med sitron og ferske avokadoskiver.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Rød chili
6 ml
Hvitvinseddik
1 stk
Hvitløk
170 g
Perlecouscous
1 stk
Avokado
150 g
Kongereker
30 g
Spinat
1 stk
Squash
5 g
Tex-Mex
1 stk
Koriander
1 stk
Sitron
4 dl
Vann til perlecouscous
½ ts
Salt til perlecouscous
1 ss
Olje til dressing
¼ ts
Salt til dressing
¼ ts
Salt til vinaigrette
¼ ts
Sukker til vinaigrette
½ ss
Olje til vinaigrette
¼ ts
Salt til reker
Kok opp en mellomstor kjele med vann og salt.
Tilsett perlecouscous, senk til middels lav varme og la putre i 12-15 min, eller til 'al dente'.
Hell av vannet.
I mellomtide, finhakk eller press hvitløk.
Halver sitron.
Del chili i to på langs, fjern frø og finhakk.
Skrell squash i lange bånd med en potetskreller.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.Skjær i tynne skiver.
Bland olivenolje, sitronsaft |1 ss | 2 ss], salt og en klype pepper i en mellomstor skål.
Vend squash i skålen, og sett til side.
Finhakk koriander.
Bland chili, koriander, hvitvinseddik, salt, sukker og olivenolje i en liten skål.
Skyll spinat.
TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett reker og hvitløk, og krydre med salt og Tex-Mex.
Stek i 1-2 min per side, eller til reker er gylne og gjennomstekte.
Bland vinaigrette og spinat med perlecouscous rett før servering.
TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.
Anrett perlecouscous på tallerkener og topp med squashsalat, avokado og reker.