Paprikapanert grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paprikapanert grillost

Paprikapanert grillost

med chili-honning og ranchdressing

Sprøpanert grillost er en rask og enkel rett som vil falle i smak hos alle i familien. Vi krydrer grillosten med røkt paprikapulver, og panerer den til den blir sprø på utsiden og myk på innsiden. Server osten med gylne, ovnsbakte poteter og en herlig kål- og eplesalat, med en skål ranchdressing som dipp på siden.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Egg
Sennep
Melk
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

25 g

Honning

1 stk

Hvitløk

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

1 stk

Eple

4 g

Røkt paprikapulver

1 stk

Lime

250 g

Halloumi

(Inneholder Melk)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

150 g

Kålblanding

½ g

Oregano, tørket

1 g

Chiliflak

500 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1

Egg til panering

1 ss

Mel til panering

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

¼ ts

Sukker til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1072 kcal
Energi (kj)4485 kj
Fett57.3 g
Mettet fett26.1 g
Karbohydrater98.3 g
Sukker27.9 g
Protein43.8 g
Natrium0.2 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver. Fordel på et stekebrett. Hell over olivenolje, krydre med salt og pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Paner grillost
2

I mellomtiden, skjær grillost i 2 cm store skiver (3 per person).

Pisk egg i en dyp tallerken.

Bland panko, røkt paprikapulver og en stor klype pepper i en ny dyp tallerken.

Tilsett mel i en tredje dyp tallerken.

Vend grillost i mel, deretter i egg og til slutt i panko. Sett til side på en tallerken.

Bland ranchdressing
3

Finhakk eller press hvitløk.

Bland rømme, hvitløk, oregano, majones og en klype salt og pepper i en liten skål, og sett til side.

Bland honning og chiliflak i en ny liten skål.

TIPS: Reduser eller dropp chili hvis du ikke liker sterk mat.

Bland salat
4

Halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Halver lime.

Bland limejuice, olivenolje, salt og sukker i en stor skål.

Vend inn kålblanding og eple, og sett til side.

Stek grillost
5

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme når det gjenstår 10 min av potetenes steketid.

Stek grillost i 2-3 min per side, eller til gylne.

Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir.

Server
6

Anrett fries, grillost og salat på tallerkener.

Drypp chilihonning over osten.

Server med ranchdressing i en liten skål.