topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekte halloumilapper

Pannestekte halloumilapper

med fyldig salat og asiatisk dressing

Tags:
One Pan
Rask
Vegetar
Allergener:
Sesam
Egg
Sennep
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

150 g

Kålblanding

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

1 stk

Lime

20 g

Peanøtter

1 pose

Koriander

200 g

Halloumi

1 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

½ stk

Rød chili

1 stk

Agurk

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 2)

6 ss

Hvetemel (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier839 kcal
Energi (kj)3511 kj
Fett53.7 g
Mettet fett19.7 g
Karbohydrater44.89 g
Sukker15 g
Protein38.59 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Riv gulrot (uskrellet) og halloumi. Finhakk vårløk. Fjern frøene og finhakk chili [1/2 stk, 2P].

Bland halloumi
2

Pisk egg* [2 stk | 4 stk] med hvitløksflørt. Bland inn gulrot, halloumi, vårløk og chili. Rør inn hvetemel* [1 spsk | 2 spsk] og en stor klype pepper*. TIPS: Bruk gjerne hendene dine til å blande, det er mye lettere.

Stek lapper
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumiblanding i 5-6 min på hver side, eller til gylden og gjennomstekt. Du kan lage 2 lapper per person. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir på.

Bland kålsalat
4

Skjær lime i båter. Grovhakk peanøtter. Bland en skvett olivenolje* med en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett kålblanding og peanøtter. Bland godt.

Bland asiatisk majones
5

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål. Grovhakk koriander.

Server
6

Fordel halloumilapper og salat på tallerkener. Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebåter på siden.