4 g
HvitlĆøksflĆørt
150 g
KƄlblanding
50 g
Asiatisk majones
(InneholderSoya, Sennep, Sesam, Egg, gluten)1 stk
Lime
20 g
PeanĆøtter
(InneholderPeanĆøtterKan inneholdesesam, nĆøtter)1 pose
Koriander
200 g
Halloumi
(Inneholdermelk)1 stk
Gulrot
1 stk
VÄrløk
½ stk
Chili
1 stk
Agurk
2 stk
Egg* (steg 2)
6 ss
Hvetemel* (steg 2)
1 ss
Olivenolje* (steg 4)
Riv gulrot (uskrellet) og halloumi. Finhakk vÄrløk. Fjern frøene og finhakk chili [1/2 stk, 2P].
Pisk egg* [2 stk | 4 stk] med hvitløksflørt. Bland inn gulrot, halloumi, vÄrløk og chili. Rør inn hvetemel* [1 spsk | 2 spsk] og en stor klype pepper*. TIPS: Bruk gjerne hendene dine til Ä blande, det er mye lettere.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne pÄ middels høy varme. Stek halloumiblanding i 5-6 min pÄ hver side, eller til gylden og gjennomstekt. Du kan lage 2 lapper per person. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir pÄ.
Skjær lime i bÄter. Grovhakk peanøtter. Bland en skvett olivenolje* med en stor skvett limesaft i en skÄl. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett kÄlblanding og peanøtter. Bland godt.
Bland asiatisk dressing og majones i en liten skƄl. Grovhakk koriander.
Fordel halloumilapper og salat pƄ tallerkener. Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebƄter pƄ siden.