HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPannestekte Halloumilapper
topBanner
Pannestekte halloumilapper

Pannestekte halloumilapper

med fyldig salat og asiatisk dressing

Tags:One Pan•Rask•Vegetar
Allergener:Soya•Sennep•Sesam•Egg•gluten•PeanĆøtter•melk

Les etiketten pƄ produktet for Ƅ finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for Ƅ sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

HvitlĆøksflĆørt

150 g

KƄlblanding

50 g

Asiatisk majones

(InneholderSoya, Sennep, Sesam, Egg, gluten)

1 stk

Lime

20 g

PeanĆøtter

(InneholderPeanĆøtterKan inneholdesesam, nĆøtter)

1 pose

Koriander

200 g

Halloumi

(Inneholdermelk)

1 stk

Gulrot

1 stk

VÄrløk

½ stk

Chili

1 stk

Agurk

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg* (steg 2)

6 ss

Hvetemel* (steg 2)

1 ss

Olivenolje* (steg 4)

NƦringsinnhold
NƦringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier839.055 kcal
Energi (kj)3510.606 kj
Fett53.7006 g
Mettet fett19.6 g
Karbohydrater44.889 g
Sukker15 g
Protein38.5865 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
•Stekepanne
•Rivjern
FramgangsmƄte
FramgangsmƄtearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulrot (uskrellet) og halloumi. Finhakk vÄrløk. Fjern frøene og finhakk chili [1/2 stk, 2P].

2

Pisk egg* [2 stk | 4 stk] med hvitløksflørt. Bland inn gulrot, halloumi, vÄrløk og chili. Rør inn hvetemel* [1 spsk | 2 spsk] og en stor klype pepper*. TIPS: Bruk gjerne hendene dine til Ä blande, det er mye lettere.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne pÄ middels høy varme. Stek halloumiblanding i 5-6 min pÄ hver side, eller til gylden og gjennomstekt. Du kan lage 2 lapper per person. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir pÄ.

4

Skjær lime i bÄter. Grovhakk peanøtter. Bland en skvett olivenolje* med en stor skvett limesaft i en skÄl. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett kÄlblanding og peanøtter. Bland godt.

5

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skƄl. Grovhakk koriander.

6

Fordel halloumilapper og salat pƄ tallerkener. Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebƄter pƄ siden.