HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGnocchi Og Chorizo
topBanner
Gnocchi og chorizo

Gnocchi og chorizo

med ovnsbakt tomat og squash

Tags:Rask
Allergener:HveteGlutenMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

½ stk

Squash

1 stk

Hvitløk

1 pose

Gressløk

60 g

Spinat

(Kan inneholdeSelleri)

350 g

Gnocchi

(InneholderHvete, GlutenKan inneholdeSoya, Sennep)

3 stk

Tomat

½ pakke

Creme fraiche

(InneholderMelk)

340 g

Chorizo-pølse

(InneholderMelk)

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Sukker (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier817 kcal
Energi (kj)3419 kj
Fett43 g
Mettet fett18.1 g
Karbohydrater73.41 g
Sukker6.2 g
Protein30.82 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær tomat i 2 cm terninger. Rens squash, skjær i fire deler på langs og deretter i terninger. Plasser squash og tomat på hver sin side av et stekebrett med bakepapir. Drypp med en skvett olivenolje*, krydre med salt* og pepper* og bland sammen. Dryss med en klype sukker* over tomatene. Bak på øverste hylle i ovnen i 15 min. 


2

Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme, når grønnsakene har 7 min igjen i ovnen. Tilsett gnocchi i et lag og stek under omrøring i 3-4 min. TIPS: Tilsett mer olivenolje* i stekepannen hvis gnocchi sitter fast i bunnen. TIPS: Gnocchi skal ikke kokes før steking. 


3

Finhakk gressløk. Press eller finhakk hvitløk. Skjær chorizo i 0,5 cm tykke skiver. 


4

Tilsett hvitløk, chorizo og halvparten av gressløk i stekepannen med gnocchi. Stek under omrøring i 2-3 min. Tilsett spinat og rør inntil myknet. 


5

Tilsett ovnsbakte grønnsaker og creme fraiche [½ stk, 2P] i stekepannen med gnocchi og bland sammen. Varm i 30 sek og krydre med salt* og pepper*. 


6

Anrett gnocchi på tallerkener. Pynt med resterende gressløk.