½ stk
Squash
1 stk
Hvitløk
1 pose
Gressløk
60 g
Spinat
(Kan inneholdeSelleri)350 g
Gnocchi
(InneholderHvete, GlutenKan inneholdeSoya, Sennep)3 stk
Tomat
½ pakke
Creme fraiche
(InneholderMelk)340 g
Chorizo-pølse
(InneholderMelk)etter behov
Sukker (steg 1)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær tomat i 2 cm terninger. Rens squash, skjær i fire deler på langs og deretter i terninger. Plasser squash og tomat på hver sin side av et stekebrett med bakepapir. Drypp med en skvett olivenolje*, krydre med salt* og pepper* og bland sammen. Dryss med en klype sukker* over tomatene. Bak på øverste hylle i ovnen i 15 min.
Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme, når grønnsakene har 7 min igjen i ovnen. Tilsett gnocchi i et lag og stek under omrøring i 3-4 min. TIPS: Tilsett mer olivenolje* i stekepannen hvis gnocchi sitter fast i bunnen. TIPS: Gnocchi skal ikke kokes før steking.
Finhakk gressløk. Press eller finhakk hvitløk. Skjær chorizo i 0,5 cm tykke skiver.
Tilsett hvitløk, chorizo og halvparten av gressløk i stekepannen med gnocchi. Stek under omrøring i 2-3 min. Tilsett spinat og rør inntil myknet.
Tilsett ovnsbakte grønnsaker og creme fraiche [½ stk, 2P] i stekepannen med gnocchi og bland sammen. Varm i 30 sek og krydre med salt* og pepper*.
Anrett gnocchi på tallerkener. Pynt med resterende gressløk.