Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Sitron
½ stk
Eple
½ stk
Fennikel
½ pose
Dill
4 g
Hvitløksflørt
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
300 g
Svin ytrefilet
15 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
400 g
Småpoteter
1
Egg til panering
¼ ts
Salt til panering
1 ss
Smør til poteter
¼ ts
Sukker til dressing
Kok opp en mellomstor kjele med saltet vann.
Del poteter i to.
Kok potet i 12-15 min, eller til de enkelt kan deles med kniv.
Hell av vannet og sett til side under lokk.
I mellomtiden, skjær sitron i båter.
Finhakk dill.
Del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.
Skjær fenikkel i tynne skiver.
Skjær svinefilet i to like store deler på et eget skjærebrett.
Pisk egg i en dyp tallerken.
Bland panko, Hvitløksflørt, salt og en stor klype pepper i en ny dyp tallerken.
Vend kjøtt i egg, deretter i pankoblandingen.
Legg over på en tallerken.
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.
Stek kjøtt i 3-4 min per side, eller til gyllent og gjennomstekt. Stek i flere omganger om kjøttet ikke får plass. Legg på en tallerken med kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje.
TIPS: Tilsett ekstra olivenolje ved behov, hvis kjøttet sitter fast i pannen.
TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
Bland halvparten av dill, smør, og en klype salt og pepper med poteten.
Bland fennikel, eple og en stor skvett sitronsaft i en skål. Krydre med salt og pepper.
Bland majones, resterende dill, sennep, en skvett sitronsaft, en klype salt og sukker i en liten skål.
Anrett kjøtt, potet og fennikel- og epleslaw på tallerkener.
Server med en klatt majonesdressing.