Panert ytrefilet av svin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panert ytrefilet av svin

Panert ytrefilet av svin

med dillpoteter og eple-fennikelsalat

Tags:
Barnevennlig
•Rask
Allergener:
Gluten
•Hvete
•Egg
•Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sitron

½ stk

Eple

½ stk

Fennikel

½ pose

Dill

4 g

Hvitløksflørt

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

300 g

Svin ytrefilet

15 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

400 g

Småpoteter

Ikke inkludert i matkassen din

1

Egg til panering

¼ ts

Salt til panering

1 ss

Smør til poteter

¼ ts

Sukker til dressing

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier680 kcal
Energi (kj)2846 kj
Fett30.4 g
Mettet fett7.6 g
Karbohydrater52.3 g
Sukker10.6 g
Protein47.2 g
Natrium32.8 mg

Framgangsmåte

Kok potet
1

Kok opp en mellomstor kjele med saltet vann.

Del poteter i to.

Kok potet i 12-15 min, eller til de enkelt kan deles med kniv.

Hell av vannet og sett til side under lokk.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær sitron i båter.

Finhakk dill.

Del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Skjær fenikkel i tynne skiver.

Skjær svinefilet i to like store deler på et eget skjærebrett.

Paner kjøtt
3

Pisk egg i en dyp tallerken.

Bland panko, Hvitløksflørt, salt og en stor klype pepper i en ny dyp tallerken.

Vend kjøtt i egg, deretter i pankoblandingen.

Legg over på en tallerken.

Stek kjøtt
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek kjøtt i 3-4 min per side, eller til gyllent og gjennomstekt. Stek i flere omganger om kjøttet ikke får plass. Legg på en tallerken med kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje.

TIPS: Tilsett ekstra olivenolje ved behov, hvis kjøttet sitter fast i pannen.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Bland slaw
5

Bland halvparten av dill, smør, og en klype salt og pepper med poteten.

Bland fennikel, eple og en stor skvett sitronsaft i en skål. Krydre med salt og pepper.

Bland majones, resterende dill, sennep, en skvett sitronsaft, en klype salt og sukker i en liten skål.

Server
6

Anrett kjøtt, potet og fennikel- og epleslaw på tallerkener.

Server med en klatt majonesdressing.