topBanner
Panert svinekam

Panert svinekam

med pæreslaw & BBQ-saus

Server en middag som får alle rundt bordet til å nyte hver eneste bit. Middagen i dag består av ostepanert svinekjøtt med pæreslaw til. Retten toppes med en BBQ-saus som gir ekstra mye smak og en herlig sommerfølelse.

Tags:Rask
Allergener:SennepSulfitterEggHveteMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutes
20 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

60 g

BBQ-saus

(InneholderSennep, Sulfitter)

300 g

Svinekam

40 g

Aioli

(InneholderSennep, Egg)

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderHvete)

20 g

Finrevet ost

(InneholderEgg, Melk)

1 stk

Pære

1 stk

Agurk

1 pose

Gressløk

150 g

Strimlet salat (kål, endivie, gulrot)

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg* (steg 1)

(InneholderEgg)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)2310 kj
Kalorier552 kcal
Fett25.2 g
Mettet fett6.19 g
Karbohydrater33.65 g
Sukker20.49 g
Protein40.61 g
Natrium2.332 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pisk egg [1 stk I 2 stk] i en dyp tallerken. Bland panko, revet ost og en klype salt og pepper* i en ny dyp tallerken.

2

Skjær svinekam i to jevne stykker per person. Dypp svinekam først i egg*, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.

3

Dekk en stekepanne med olivenolje og varm opp til middels høy varme. Stek panert svinekam i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med papir for å absorbere overflødig olivenolje.

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

4

Skjær pære i tynne skiver. Grovhakk agurk. Finhakk gressløk. Skjær sitron i båter.

5

Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli, en skvett sitronsaft, en skvett vann og halvparten av gressløk i en skål. Krydre med en klype salt og pepper*.

6

Fordel svinekjøtt på tallerkener. Serveres med pæreslaw og BBQ-saus på siden. Toppes med resterende gressløk.