Pan seared salmon and pinenut crunchy slaw
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pan seared salmon and pinenut crunchy slaw

with buttered dill baby potatoes and garlic sour cream

Allergener:
Fisk
•Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g

Småpoteter

1 pose

Dill

10 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde Hvete, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)

300 g

Laksefilet

(Inneholder Fisk)

1 stk

Eple

½ stk

Fennikel

1 stk

Sitron

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

½ stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til saus

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier826 kcal
Energi (kj)3458 kj
Fett53.2 g
Mettet fett14.4 g
Karbohydrater45.7 g
Sukker11.7 g
Protein38.1 g
Natrium69 mg

Redskaper

•Stekepanne
•Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6