Pan seared chicken with tahini dill yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan seared chicken with tahini dill yoghurt

Pan seared chicken with tahini dill yoghurt

with potatoes and apple-rucola salad

Allergener:
Sesamzaad
Milk
Celery

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Kyllingbryst

500 g

Poteter

25 g

Tahini

75 ml

Yoghurt

1 stk

Dill

1 stk

Hvitløk

40 g

Ruccola

1 stk

Bladselleri

½ stk

Rødløk

1 stk

Sitron

1 stk

Eple

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 3)

1 ss

Vann (steg 4)

½ ts

Sukker (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier679 kcal
Energi (kj)2841 kj
Fett27.5 g
Mettet fett9.3 g
Karbohydrater62.1 g
Sukker14.2 g
Fiber8.2 g
Protein44.9 g

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6