Rostade rotfrukter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rostade rotfrukter

Rostade rotfrukter

with bulgur, dill- and parsley vinaigrette

Tags:
Vegetar
Allergener:
Sesam
Sennep
Hvete
Gluten
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose

Dill

1 stk

Rødløk

1 stk

Rødbete

7.5 g

Dukkah-godt

(Inneholder Sesam, Sennep)

4 g

Grønnsaksbuljong

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Sitron

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter)

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 pose

Kruspersille

12 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

12.5 g

Honning

100 g

Gresk salatost

1 stk

Gulrot

1 stk

Gulrot, lilla

1 stk

Pastinakk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 4)

4 dl

Vann (steg 2)

1 ss

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier487 kcal
Energi (kj)2035 kj
Fett16.85 g
Mettet fett2.1 g
Karbohydrater62.81 g
Sukker24.5 g
Protein12.89 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6