topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ugnsbakad lax

Ugnsbakad lax

med rostade rotfrukter, grönkål och citronmajo

Allergener:
Fisk
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Grønnkål

300 g

Poteter

300 g

Rotfruktsblanding

1 pakke

Gresskarkjerner

250 g

Laksefilet

(Inneholder Fisk)

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Sitron

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Gulrot

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier698 kcal
Energi (kj)2922 kj
Fett46.68 g
Mettet fett6.4 g
Karbohydrater36.74 g
Sukker7.9 g
Protein32.31 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image