Du pleier kanskje ikke å tilberede fisk med ost og sennep, men vi lover at det tar dagens middag til et nytt nivå! Vi panerer fisken, og serverer den med lune ovnsbakte grønnsaker og en ferdig salatblanding. Prikken over i-en er en kremet rømmedressing med smak av hvitløk og persille.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Hvitløk
25 g
Panko paneringsmel
75 ml
Rømme
1 pose
Bladpersille
60 g
Salatblanding
300 g
Poteter
250 g
Hyse
1 stk
Pastinakk
15 g
Sennep
20 g
Finrevet ost
1 stk
Gulrot
1 stk
Rødbete
½ ts
Salt til grønnsaker
1 ss
Olje til panering
¼ ts
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær rødbete, gulrot, potet og pastinakk (uskrelt) i 2 cm store biter.
Plasser grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Bland med olivenolje, salt og en klype pepper.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til myke.
TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt
Bland finrevet ost, panko paneringsmel, olivenolje, en klype salt og pepper i en liten skål.
Tørk av fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt.
Plasser i en ildfast form med bakepapir.
Smør toppen av fiskefileter med sennep.
Strø over panko, og press blandingen forsiktig fast på fisken med baksiden av en skje.
Bak i ovnen i 10-12 min, eller til gylne og gjennomstekte.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt.
I mellomtiden, skyll salatblanding.
Finhakk persille.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland rømme, hvitløk, persille, en klype salt og pepper i en liten skål.
Bland salat, rotgrønnsaker og en klype salt rett før servering.
Fordell grønnsaker og hyse på tallerkener.
Server med dressing.