Skip to main content
Middle Eastern haddock fish cakes and rice
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middle Eastern haddock fish cakes and rice

Middle Eastern haddock fish cakes and rice

with coriander yoghurt and a crisp green salad

Tags:
Rask
Hvetefri
Spis meg først
Allergener:
Fisk
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Langkornet hvit ris

250 g

Hyse

(Inneholder: Fisk)

1 stk

Hvitløk

25 g

Chiafrø

(Kan inneholde spor av: Peanøtter, Sesam, Nøtter)

1 stk

Koriander

75 g

Yoghurt

(Inneholder: Melk)

1 stk

Agurk

20 g

Solsikkefrø

(Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter, Peanøtter)

1 stk

Salat

1 stk

Paprika

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 stk

Egg til fiskekaker

¼ ts

Salt til fiskekaker

¼ ts

Salt til dressing

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier702 kcal
Energi (kj)2939 kj
Fett20.9 g
Mettet fett4.9 g
Karbohydrater76.3 g
Sukker7.3 g
Protein46.5 g
Natrium0.9 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6