Mushroom and ricotta bruschetta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mushroom and ricotta bruschetta

Mushroom and ricotta bruschetta

with fresh rucola salad and truffle oil

Tags:
Vegetar
Allergener:
Egg
Gluten
Milk
Hvede
Senf

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Briochebrød

200 g

Sjampinjong

1 stk

Hvitløk

40 g

Ruccola

500 g

Poteter

25 g

Majones

100 g

Ricotta

8 ml

Trøffelolje

1 pose

Estragon

20 g

Finrevet ost

1 stk

Rosmarin

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 3)

1 ss

Smør (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier853 kcal
Energi (kj)3569 kj
Fett43.6 g
Mettet fett14.4 g
Karbohydrater91.7 g
Sukker13.1 g
Fiber5.5 g
Protein23.8 g

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6