HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMild Rød Karri Med Reker
topBanner
Mild rød karri med reker

Mild rød karri med reker

og fullkornsnudler

Tags:Under 650 kcalBarnevennligLett å lage
Allergener:SulfitterSkalldyrglutenSoya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

200 g

Pak choi

2 stk

Gulrot

1 stk

Lime

150 g

Reker

(InneholderSulfitter, SkalldyrKan inneholdesulfitter)

100 ml

Kokosmelk

30 g

Rød karripasta

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholdergluten)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker* (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier513.055 kcal
Energi (kj)2146.6218 kj
Fett11.1908 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater72.2811 g
Sukker14.7 g
Protein26.3055 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær. Riv limeskall og skjær lime i båter. Skjær pak choi i fire deler. Skjær gulrot (uskrellet) i 3 cm lange tynne staver. Skjær vårløk i tynne skiver. Grovhakk reker. 


2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot i 3-4 min, inntil myk. Tilsett pak choi og ingefær, og stek i 2 min. Tilsett hvitløk, sitronskall og karripasta og kok i 1 min under omrøring. 


3

Senk til middels varme og tilsett kokosmelk  [½ stk, 2P], soyasaus [½ pose, 2P], sukker* [1 ts | 2 ts] og reker. Kok opp og la koke i 3-4 min under omrøring. VIKTIG: Rekene er ferdige når kjøttet er hvitt og matt. Ta stekepannen av komfyren. 


4

Kok opp lettsaltet vann* i en kjele. Tilsett nudler og kok i 1-2 min, eller inntil myke. Hell vannet fra og skyll nudler under kaldt vann*. TIPS: Vannet i kjelen burde være like salt som sjøvann. 


5

Bland ferdige nudler med karri i stekepannen. Tilsett limesaft [½ stk | 1 stk]. Krydre med salt* og pepper*. 


6

Anrett nudler og rød karri i skåler. Press limesaft over fra resterende limebåter. Pynt med vårløk.