topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild kokoskarri

Mild kokoskarri

med grønne linser og fersk koriander

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Mild kokoskarri med røde linser og fersk koriander

Tags:
Vegetar
Klimasmart
Low CO2
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sennep
Nøtter
Selleri
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Gulrot

2 stk

Tomat

1 pakke

Grønne linser

20 g

Gul karripasta

(Inneholder Sennep)

200 ml

Kokosmelk

1 pose

Koriander

20 g

Cashewnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Peanøtter, Sesam)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

10 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

½ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier864 kcal
Energi (kj)3614 kj
Fett36.6 g
Mettet fett20.9 g
Karbohydrater98.9 g
Sukker12.6 g
Protein29 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl] og grønnsaksbuljong.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts] og senk til lav varme. Kok under lokk i 10 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert.

TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket.

Forbered grønnsaker
2

Riv ingefær fint.

Riv gulrot grovt.

Skjær tomat i 2 cm biter.

Hell væsken av linser og skyll under kaldt vann.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.

Stek gulrot og tomat i 3-4 min.

Lag kokoskarri
4

Tilsett ingefær, Ginger Ninja og gul karripasta. Stek i 1 min.

Tilsett linser, kokosmelk og soyasaus [1/2 pakke, 2P], og kok opp. La småkoke i 4-5 min. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

Hakk koriander
5

Grovhakk koriander og cashewnøtter.

Server
6

Anrett ris og kokoskarri i dype tallerkener.

Topp med en klatt yoghurt.

Pynt med cashewnøtter og koriander.