Saha Ras-krydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saha Ras-krydret kylling

Saha Ras-krydret kylling

med grønnsakscouscous og hvitløksyoghurt

Vi krydrer kyllingen med vår egen krydderiblanding, Saha-Ras, og steker den deretter til perfeksjon. Samtidig ovnsbaker vi zucchini og løk med spisskummen, og blander det deretter med spinat, tomat og couscous. Vi topper herligheten med kremet hvitløksyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Strimlet kyllingbryst

4 g

Saha-Ras

100 g

Couscous

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya)

1 stk

Rødløk

1 stk

Squash

1 stk

Tomat

1 stk

Bladpersille

75 ml

Yoghurt

(Inneholder: Melk)

1 stk

Hvitløk

2 g

Spisskummin, støtt

30 g

Spinat

½ stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til grønnsaker

2.5 dl

Vann til perlecouscous

½ ts

Salt til perlecouscous

¼ ts

Salt til dressing

¼ ts

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier467 kcal
Energi (kj)1955 kj
Fett7.6 g
Mettet fett3.4 g
Karbohydrater47.8 g
Sukker9.1 g
Protein47.4 g
Natrium0.8 mg

Framgangsmåte

Bak grønnsaker
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær squash i 2 cm halvmåner.

Skjær rødløk i 2 cm båter.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med salt, en klype pepper og spisskummin. Bland godt. Bak i ovnen i 15-25 min, til mør.

Kok couscous
2

Kok opp en kjele med vann og salt.

Tilsett couscous og olivenolje, og rør. Sett på lokk og fjern fra varmen. La stå i 5 min, eller til vannet har absorbert. Rør opp med en gaffel.

Krydre kylling
3

I mellomtiden, bland kylling, Saha-Ras og salt i en skål.

Stek kylling
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kylling under omrøring i 4-5 min, eller til gjennomstekt og brunet.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland sammen
5

I mellomtiden, skyll spinat.

Grovhakk tomat og persille.

Skjær sitron i båter.

Fiinhakk eller press hvitløk.

Bland yoghurt, en skvett sitronsaft, hvitløk, salt og en klype pepper i en liten skål.

Når grønnsakene er ferdig i ovnen, bland tomat og spinat med couscous.

Server
6

Anrett couscous i dype tallerkener.

Topp med kylling og hvitløksyoghurt.

Pynt med persille.