Vi krydrer kyllingen med vår egen krydderiblanding, Saha-Ras, og steker den deretter til perfeksjon. Samtidig ovnsbaker vi zucchini og løk med spisskummen, og blander det deretter med spinat, tomat og couscous. Vi topper herligheten med kremet hvitløksyoghurt.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Strimlet kyllingbryst
4 g
Saha-Ras
100 g
Couscous
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya)
1 stk
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Tomat
1 stk
Bladpersille
75 ml
Yoghurt
(Inneholder: Melk)
1 stk
Hvitløk
2 g
Spisskummin, støtt
30 g
Spinat
½ stk
Sitron
¼ ts
Salt til grønnsaker
2.5 dl
Vann til perlecouscous
½ ts
Salt til perlecouscous
¼ ts
Salt til dressing
¼ ts
Salt til dressing
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær squash i 2 cm halvmåner.
Skjær rødløk i 2 cm båter.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med salt, en klype pepper og spisskummin. Bland godt. Bak i ovnen i 15-25 min, til mør.
Kok opp en kjele med vann og salt.
Tilsett couscous og olivenolje, og rør. Sett på lokk og fjern fra varmen. La stå i 5 min, eller til vannet har absorbert. Rør opp med en gaffel.
I mellomtiden, bland kylling, Saha-Ras og salt i en skål.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kylling under omrøring i 4-5 min, eller til gjennomstekt og brunet.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, skyll spinat.
Grovhakk tomat og persille.
Skjær sitron i båter.
Fiinhakk eller press hvitløk.
Bland yoghurt, en skvett sitronsaft, hvitløk, salt og en klype pepper i en liten skål.
Når grønnsakene er ferdig i ovnen, bland tomat og spinat med couscous.
Anrett couscous i dype tallerkener.
Topp med kylling og hvitløksyoghurt.
Pynt med persille.