HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMiddelhavskylling
topBanner
Middelhavskylling

Middelhavskylling

med gresk salat og couscous

Populær
Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:GlutenHveteMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Basilikum

4 g

Middelhavsdrøm

100 g

Couscous

(InneholderGluten, Hvete)

1 stk

Sitron

300 g

Kyllingbryst

1 stk

Agurk

100 g

Gresk salatost

(InneholderMelk)

2 stk

Tomat

½ stk

Rødløk

75 g

Yoghurt

(InneholderMelk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 4)

2.5 dl

Vann (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier658 kcal
Energi (kj)2753 kj
Fett25.64 g
Mettet fett12.2 g
Karbohydrater46.52 g
Sukker9.5 g
Protein52.13 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk tomat og agurk. Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver. Grovhakk valnøtter. Riv en klype sitronskall og skjær sitron i båter. Bland kylling, middelhavsdrøm, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

2

Kok opp en kjele med vann* [2,5 dl | 5 dl] og buljong. Tilsett couscous og en skvett olivenolje*. Rør godt før du legger lokk på og fjerner kjelen fra varmen. La hvile i 5 min, eller til vannet er absorbert.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gjennomstekt. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

4

Finhakk basilikum. Bland tomat, agurk, rødløk, valnøtter, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper*. Smuldre over gresk salatost og bland godt. Bland basilikum, olivenolje* [1 spsk | 2 spsk], en stor skvett sitronsaft og en klype salt* og pepper* i en liten skål.

5

Når couscousen er ferdig, bland inn sitronskall og en klype salt* og pepper*. Rør med en gaffel.

6

Fordel middelhavskylling, couscous og gresk salat på tallerkener. Drypp over basilikumdressing.