HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMiddelhavsinspirert Svinekjøtt
topBanner
Middelhavsinspirert svinekjøtt

Middelhavsinspirert svinekjøtt

med gresk salat & couscous

Tags:Rask
Allergener:MelkGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Tomat

Gresk salatost

(InneholderMelk)

1 stk

Agurk

1 pose

Basilikum

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Sitron

½ stk

Rødløk

4 g

Middelhavsdrøm

100 g

Couscous

(InneholderGluten)

4 g

Kyllingbuljong

75 g

Yoghurt

(InneholderMelk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 4)

2.5 dl

Vann (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier534 kcal
Energi (kj)2235 kj
Fett15 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater45.92 g
Sukker9 g
Protein46.53 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk tomat og agurk. Skjær rødløk [1/2, 2P] i tynne skiver. Riv en klype sitronskall og skjær sitron i båter. 


2

Kok opp vann* [2 ½ dl | 5 dl] og kyllingbuljong i en mellomstor kjele. Tilsett couscous og en skvett olivenolje*, og rør rundt. Skru av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller inntil alt vanner har absorbert. 


3

Skjær kjøtt i 3 cm strimler. Bland kjøtt, Middelhavsdrøm, en smule olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en stor bolle og sett til side. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøtt i 3-4 min, eller inntil gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.


4

Finhakk basilikum. Bland tomat, agurk, rødløk, en smule olivenolje* og en klype pepper* i en stor bolle. Smuldre gresk salatost i bollen og bland sammen. Bland basilikum (spar litt til pynt), olivenolje* 1 ss | 2 ss], en stor skvett sitronsaft og en klype salt* og pepper* i en liten skål. 


5

Bruk en gaffel til å røre rundt i kjelen med ferdig couscous. Tilsett couscous i bollen med tomat, agurk og rødløk. Tilsett sitronskall, en klype salt* og pepper* og bland med basilikumsdressing. 


6

Anrett couscoussalat i skåler og topp med svinekjøtt. Drypp med yoghurt og pynt med resterende basilikum.