Marinert kyllingbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marinert kyllingbowl

Marinert kyllingbowl

med appelsin-couscous og persilledressing

En fantastisk alt-i-ett-rett med masse smak og flotte farger. Dagens bowl inneholder perfekt stekt kylling, appelsincouscous med mandler og ovnsbakte grønnsaker. Alt toppes med en kremet persilledressing med aioli.

Tags:
Proteinrik
Allergener:
Gluten
Hvete
Selleri
Sennep
Egg
Nøtter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Squash

100 g

Couscous

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Paprika

300 g

Kyllingbrystfilet, BBQ-marinert

20 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

½ stk

Rødløk

1 stk

Gulrot

1 pose

Bladpersille

½ stk

Appelsin

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Rug, Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter)

1 pakke

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier673 kcal
Energi (kj)2818 kj
Fett25.2 g
Mettet fett5.2 g
Karbohydrater59.3 g
Sukker18.3 g
Protein46.7 g
Natrium408 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 220/200°C (varmluft). Kok opp en kjele med vann* eller i en vannkoker. Fjern frøene og skjær paprika i 1 cm store biter. Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i 3 cm båter. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Overfør grønnsaker til et stekebrett med bakepapir. Drypp med en skvett olivenolje* og krydre med en god klype salt* og pepper*. Bak i ovnen i 15 min, eller inntil møre. Tilføy mandler i et hjørne av stekebrettet når det gjenstår 5 min av tiden i ovnen.

Ovnsbak kylling
2

Bland kylling og BBQ-saus i en bolle. Overfør kylling til et stekebrett med bakepapir. Bak kylling i ovnen i 12-14 min, eller inntil gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Kok couscous
3

Bland kokende vann* [2,5 dl | 5 dl], grønnsaksbuljong og couscous i en bolle. Rør godt, legg lokk på og la hvile i 5 min. Rør med en gaffel.

Forbered frukt og grønt
4

Skrell gulrot i lange tynne bånd. Finhakk persille (spar litt til pynt). Del appelsin i to.

Lag persilledressing
5

Bland aioli [1/2 stk, 2P], rømme [1/2 stk, 2P], persille og en klype salt* og pepper* i en skål. Grovhakk mandler. Press appelsinsaft [1/2 stk, 2P] i bollen med couscous og tilsett mandler. Bland godt.

Servér
6

Skjær kylling i 2 cm tykke skiver. Anrett appelsin- og mandelcouscous i skåler. Plasser grønnsaker på en side i skålen og kylling på den andre siden. Topp med en klatt dressing i midten. Pynt med resterende persilleblader.