Lemongrass and ginger pan fried haddock
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Lemongrass and ginger pan fried haddock

with garlic basmati and orange pak choi

Allergener:
Fisk
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

150 g

Basmatiris

1 stk

Pak choi

1 stk

Koriander

1 stk

Appelsin

1 stk

Sitrongress

2 ts

Ingefær

250 g

Hyse

(Inneholder: Fisk)

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Vårløk

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

1.5 ss

Vann (steg 5)

2 ss

Smør (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier779 kcal
Energi (kj)3258 kj
Fett34.1 g
Mettet fett11.2 g
Karbohydrater81.6 g
Sukker10 g
Protein40.9 g
Natrium7000.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image