Skip to main content
Seared haddock on olive and tomato spaghetti

Seared haddock on olive and tomato spaghetti

with a pine nut and Italian cheese salad

Allergener:
Fisk
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sjalottløk

2 stk

Hvitløk

30 g

Kalamataoliven

2 stk

Tomat

60 g

Kapers

1 g

Chiliflak

1 stk

Bladpersille

40 g

Ruccola

10 g

Pinjekjerner

250 g

Hyse

180 g

Spaghetti

20 g

Italiensk hardost, flak

Ikke inkludert i matkassen din

2 dl

Spart pastavann

1 ss

Olje til fisk

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til steking

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

Næringsinnhold

Kalorier759 kcal
Energi (kj)3177 kj
Fett29.9 g
Mettet fett5.6 g
Karbohydrater71.7 g
Sukker6.8 g
Fiber5.3 g
Protein47.9 g

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image