Seared haddock on olive and tomato spaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Seared haddock on olive and tomato spaghetti

with a rucola, pine nut and Italian cheese salad

Allergener:
Fisk
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sjalottløk

2 stk

Hvitløk

30 g

Kalamataoliven

2 stk

Tomat

60 g

Kapers

1 g

Chiliflak

1 stk

Bladpersille

40 g

Ruccola

10 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde spor av: Hvete, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)

250 g

Hyse

(Inneholder: Fisk)

1 g

Spaghetti

(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til fisk

2 ss

Olje til steking

2 dl

Spart pastavann

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til fisk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier825 kcal
Energi (kj)3451 kj
Fett37.2 g
Mettet fett6.7 g
Karbohydrater71.7 g
Sukker6.8 g
Protein47.9 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image