HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCæsarsalat
topBanner
Cæsarsalat

Cæsarsalat

med hvitløkskrutonger og speilegg (OBS! Egg følger ikke med)

Tags:Carb SmartProteinrik
Allergener:glutenSennepEggmelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderglutenKan inneholdesesam)

1 stk

Hvitløk

12 g

Sennep

(InneholderSennep)

50 g

Majones

(InneholderSennep, Egg)

100 g

Salatblanding

300 g

Kyllingbryst

2 stk

Finrevet ost

(InneholderEgg, melk)

2 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Egg (steg 4)

Vann (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier589 kcal
Energi (kj)2463 kj
Fett26.23 g
Mettet fett3.4 g
Karbohydrater40.93 g
Sukker10.8 g
Protein46.92 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Finhakk eller press hvitløk. Skrell gulrot i tynne strimler. Riv baguette i små biter. Legg en flat hånd på kyllingbryst og skjær i to med en skarp kniv på et nytt skjærebrett. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.

2

Fordel baguettebiter på et stekebrett med bakepapir. Bland inn hvitløk, en stor skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper*. Bak i 8-10 min, eller til sprø og gylden.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 3-4 min på hver side. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en tallerken.VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek egg* [2 stk | 4 stk] i 3-4 min, eller til eggeplommen begynner å stivne. Krydre med en klype salt*.

5

Skjær kylling i tynne skiver. Bland sennep, majones, vann* [1 ss | 2 ss], halvparten av osten, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland inn salatblanding og gulrot. TIPS: Bland salaten rett før servering, så holder den seg friskere.

6

Fordel cæsarsalat i dype tallerkener. Topp med hvitløkskrutonger, kylling og speilegg. Strø over resterende ost.