topBanner
Krydret kylling

Krydret kylling

med flatbrød & yoghurt- og hummusdressing

Fyll en flatbrødrull med krydret kylling, rødløk, agurk, tomat og rødkål, toppet med en kremet og gylden hummusdressing. Flatbrødrullen er veldig enkel å ta med seg ut i hagen, på terrassen eller nytes til middag.

Tags:Under 600 kcalRask
Allergener:HveteSesamMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid15 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Panamat

300 g

Strimlet kyllingbryst

2 stk

Flatbrød

(InneholderHveteKan inneholdeSpor av sesam)

75 g

Rødkål

50 g

Hummus

(InneholderSesam)

75 g

Yoghurt

(InneholderMelk)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Sitron

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)2300 kj
Kalorier550 kcal
Fett16 g
Mettet fett4 g
Karbohydrater44 g
Sukker12 g
Protein46 g
Natrium2 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 180°C/160°C varmluft. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær tomat og agurk i 1 cm biter. Riv en klype sitronskall og skjær sitron i båter.

VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

2

Bland panamat, en skvett olivenolje, salt [¼ tsk | ½ tsk] og en klype pepper* i en skål. Bland kylling og rødløk i skålen.

3

Bland yoghurt, hummus, sitronskall og en klype salt og pepper i en liten skål. Bland rødkål, sitronsaft [2 tsk | 4 tsk] og en klype salt i en ny skål. I en tredje skål blander du agurk, tomat, en skvett olivenolje og en skvett sitronsaft.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels varme. Stek kylling og løk under omrøring i 5-6 minutter, eller til gjennomstekt.

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger til rødt.

5

Pakk flatbrødet i folie og varm i ovnen i 2-3 minutter.

6

Fordel kylling, løk, agurk, tomat og rødkål på tallerkener. Drypp over hummusdressing og server resten på siden med flatbrød.