I dag skal vi lage en vanvittig god risotto med sjampinjong og purre. Hemmeligheten er å steke risottorisen "al dente". Smør og ost gjør sopprisottoen vår herlig kremet, og vi topper med østerssopp, brokkolini, trøffelolje og en sprø hasselnøttopping med basilikum og ost.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Risottoris
8 g
Grønnsaksbuljong
4 g
Hvitløksflørt
25 ml
Soyasaus
200 g
Sjampinjong
100 g
Østershatter
1 stk
Purre
40 g
Finrevet ost
20 g
Hasselnøtter
1 stk
Basilikum
150 g
Brokkolini
½ stk
Sitron
8 ml
Trøffelolje
2 ss
Smør (steg 1)
6 dl
Vann (steg 2)
1 ss
Smør (steg 5)