Kremet sopprisotto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet sopprisotto

Kremet sopprisotto

med bakt brokkolini og trøffelolje

I dag skal vi lage en vanvittig god risotto med sjampinjong og purre. Hemmeligheten er å steke risottorisen "al dente". Smør og ost gjør sopprisottoen vår herlig kremet, og vi topper med østerssopp, brokkolini, trøffelolje og en sprø hasselnøttopping med basilikum og ost.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Celery
Hvede
Soja
Gluten
Milk
Egg
Tree nuts

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Risottoris

8 g

Grønnsaksbuljong

4 g

Hvitløksflørt

25 ml

Soyasaus

200 g

Sjampinjong

100 g

Østershatter

1 stk

Purre

40 g

Finrevet ost

20 g

Hasselnøtter

1 stk

Basilikum

150 g

Brokkolini

½ stk

Sitron

8 ml

Trøffelolje

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Smør (steg 1)

6 dl

Vann (steg 2)

1 ss

Smør (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier743 kcal
Energi (kj)3107 kj
Fett36.1 g
Mettet fett16.9 g
Karbohydrater77.9 g
Sukker10.2 g
Fiber9.3 g
Protein25 g
Natrium816 mg
Potassium318 mg
Calcium4 mg
Iron1.1 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6