topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet prosicuttopasta

Kremet prosicuttopasta

med stekt portobello og fersk basilikum

Tags:
Under 650 kcal
•Rask
Allergener:
Melk
•Hvete
•Gluten

Les etiketten pĂ¥ produktet for Ă¥ finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for Ă¥ sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivĂ¥Medium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

30 g

Spinat

(Kan inneholde spor av: Selleri)

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder: Melk)

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Soya)

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

½ stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier614 kcal
Energi (kj)2569 kj
Fett23.1 g
Mettet fett12.6 g
Karbohydrater74 g
Sukker10.1 g
Protein29.2 g
Natrium392 mg

Redskaper

•Stekepanne
•Kasserolle

FramgangsmĂ¥te

Forbered rĂ¥varer
1

Kok opp en stor kjele med saltet* vann*. Skjør portobello i tynne skiver. Finhakk sjalottløk. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Grovhakk prosciutto.

Kok pasta
2

Kok pasta i 10 min. Hell av vannet, og legg pasta tilbake i kjelen med en skvett olivenolje*.

Stek prosciutto
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekeoanne pĂ¥ middels høy varme. Stek prosciutto i 2-3 min, eller til sprø. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir pĂ¥.

Lag saus
4

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen pĂ¥ middels høy varme. Stek sjalottløk, sopp, hvitløk og en klype salt* i 4-5 min. Tilsett buljong, matfløte og halvparten av basilikum. Kok i 2-3 min, til sausen tykner.

Tilsett pasta
5

Tilsett pasta, spinat og halvparten av prosciutto i stekepannen og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*.

Server
6

Fordel kremet pasta i dype tallerkener og topp med resterende prosciutto og revet ost. Pynt med basilikum.