Les etiketten pĂ¥ produktet for Ă¥ finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for Ă¥ sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
30 g
Spinat
(Kan inneholde spor av: Selleri)
50 g
Prosciutto
150 g
Portobello
20 g
Italiensk hardost, flak
(Inneholder: Melk)
1 pakke
Rigatoni
(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Soya)
4 g
Kyllingbuljong
1 pose
Basilikum
1 stk
Hvitløk
½ stk
Squash
½ stk
Løk
¼ ts
Salt (steg 4)
Kok opp en stor kjele med saltet* vann*. Skjør portobello i tynne skiver. Finhakk sjalottløk. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Grovhakk prosciutto.
Kok pasta i 10 min. Hell av vannet, og legg pasta tilbake i kjelen med en skvett olivenolje*.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekeoanne pĂ¥ middels høy varme. Stek prosciutto i 2-3 min, eller til sprø. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir pĂ¥.
Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen pĂ¥ middels høy varme. Stek sjalottløk, sopp, hvitløk og en klype salt* i 4-5 min. Tilsett buljong, matfløte og halvparten av basilikum. Kok i 2-3 min, til sausen tykner.
Tilsett pasta, spinat og halvparten av prosciutto i stekepannen og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*.
Fordel kremet pasta i dype tallerkener og topp med resterende prosciutto og revet ost. Pynt med basilikum.