HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Perlecouscous
topBanner
Kremet perlecouscous

Kremet perlecouscous

med stekt bacon og fersk spinat

Kremet perlecouscous er perfekt å lage når sulten stiger og du vil lage noe skikkelig digg på kort tid. Mens perlecouscousen koker, steker vi bacon, sjampinjong og squash. Deretter blander vi alt og tilsetter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsrett som er klar på under en halvtime!

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:SelleriGlutenSoyaMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

170 g

Perlecouscous

(InneholderGluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

200 g

Sjampinjong

1 stk

Squash

60 g

Spinat

(Kan inneholdeSelleri)

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, terninger

25 ml

Soyasaus

(InneholderGluten, Soya)

75 g

Creme fraiche

(InneholderMelk)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier705 kcal
Energi (kj)2950 kj
Fett30.65 g
Mettet fett14.4 g
Karbohydrater71.18 g
Sukker10.7 g
Protein29.5 g
Natrium408.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La småkoke i 12-15 min, til den er myk med litt tyggemotstand. Hell evt. av resterende vann.

2

Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Skjær sopp i tynne skiver. Skjær squash i små biter. Finhakk basilikum. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

3

Varm opp en tørr stekepanne på høy varme. Stek bacon og sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett løk, hvitløk og squash. Stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett soyasaus og en stor klype salt og pepper.

4

Tilsett ferdigkokt perlecouscous, creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvparten av basilikum.

5

Tilsett spinat og rør godt til den faller sammen. Krydre med en klype pepper.

6

Anrett perlecouscous i dype tallerkener og pynt med resterende basilikum.