Skip to main content
Kremet kylling stroganof
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet kylling stroganof

Kremet kylling stroganof

med frisk eplesalat

Denne retten kommer garantert til å mette alle mager rundt bordet, og den står klar på én, to, tre. Vi serverer ris, kylling stekt med løk, kremet soyasaus med tomat og røkt paprikakrydder og en skikkelig god salat med eple og gresskarkjerner. Så enkelt og så godt!

Tags:
Rask
Superrask
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Milk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

12.5 ml

Soyasaus

150 g

Jasminris

1 stk

Tomat

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Røkt paprikapulver

150 ml

Matfløte

10 g

Gresskarkjerner

300 g

Strimlet kyllingbryst

60 g

Salatblanding

1 stk

Løk

1 stk

Eple

75 g

Spisskål, skåret

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Olje til salat

½ dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier775 kcal
Energi (kj)3241 kj
Fett29.3 g
Mettet fett10.9 g
Karbohydrater76.1 g
Sukker13.4 g
Fiber4.9 g
Protein48.4 g
Natrium393 mg
Calcium0.4 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 14 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.

I mellomtiden, del løk i to og skjær i tynne skiver.

Grovhakk tomat.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler!

Stek kylling og lag salat
2

Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Krydre kylling med en klype salt.

Stek kylling og løk under omrøring i 4-5 min, eller til gjennomstekt.

I mellomtiden, skyll salat.

Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.

Bland salat, eple, gresskarkjerner, olivenolje og en klype salt og pepper i en mellomstor skål.

TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.

Lag saus
3

Tilsett tomat og røkt paprikapulver i pannen, og stek i 1-2 min, eller til mykt.

Senk varmen til middels og tilsett matfløte, soyasaus, vann og kyllingbuljong. La putre i 2-3 min, eller til tyknet og gjennomvarmet.

Smak til med salt og pepper.

TIPS: Tilsett en skvett vann om sausen føles for tykk.

Server
4

Anrett ris i skåler.

Topp med kremet kylling.

Server salat på siden.