topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet bacontagliatelle

Kremet bacontagliatelle

med sprø pangrattato og finrevet ost

Vi byr på en fyldig pastarett som vil bli elsket av hele familien. Den ferske tagliatellen får en ny følgesvenn - en kremet saus med matfløte, bacon, tomat, revet ost og vår egen krydderblanding, Hello Sunrise. Vi blander inn fersk persille og ruccola i den ferdige pastaen og topper den med sprø pangrattato.

Tags:
Barnevennlig
Rask
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Egg
Selleri
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

2 stk

Hvitløk

2 stk

Tomat

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Sjalottløk

1 pose

Bladpersille

4 g

Kyllingbuljong

250 g

Tagliatelle

(Inneholder Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Soya, Egg, Sennep)

8 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

40 g

Ruccola

40 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

140 g

Bacon, terninger

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til brød

½ ss

Olje til steking

1 dl

Spart pastavann

¼ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier928 kcal
Energi (kj)3883 kj
Fett49.4 g
Mettet fett21.3 g
Karbohydrater92.7 g
Sukker9.1 g
Protein38.5 g
Natrium4105.3 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele.

Skjær sjalottløk i tynne skiver.

Grovhakk tomat.

Skyll ruccola.

Finhakk persille.

Finhakk eller press hvitløk.

Lag pangrattato
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist panko i 3-4 min, eller til gyllent og sprøtt. Krydre med en klype salt og pepper. Overfør til en liten skål og sett til side.

Kok tagliatelle
3

Kok tagliatelle i 2-3 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann i en kopp, og hell av resten. Legg tilbake i kjelen.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

TIPS: 'Al dente' betyr at spaghettien er myk med litt tyggemotstand.

Lag saus
4

Varm opp stekepannen på middels høy varme.

Stek bacon og sjalottløk i 3-4 min, til lett brunet.

Tilsett tomat og stek i 2-3 min, til det begynner å bli mykt. Tilsett hvitløk og stek i 1 min, til velduftende.

Senk varmen til middels. Rør inn matfløte, pastavann, halvparten av finrevet ost, Hello Sunrise, kyllingbuljong, en klype salt og pepper. La putre i 3-4 min, eller til tyknet.

Tilsett spinat og spaghetti
5

Tilsett ruccola, persille og tagliatelle og bland godt.

TIPS: Tilsett en skvett pastavann hvis sausen føles for tykk.

Server
6

Anrett kremet bacontagliatelle i skåler.

Topp med pangrattato og resterende finrevet ost.