HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKofta
topBanner
Kofta

Kofta

med appelsintabbouleh og sitrondressing

Tags:Proteinrik
Allergener:glutenmelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid40 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Panamat

250 g

Kjøttdeig

4 g

Tranebær

(Kan inneholdesesam, nøtter, peanøtter)

100 g

Kyllingbuljong

1 pose

Couscous

(Inneholdergluten)

1 stk

Mynte

30 g

Hvitløk

1 stk

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

1 stk

Tomat

1 pose

Agurk

1 stk

Bladpersille

75 g

Appelsin

1 stk

Rømme

(Inneholdermelk)

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Egg* (steg 2)

Vann* (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier661.605 kcal
Energi (kj)2768.1553 kj
Fett25.308 g
Mettet fett10.7 g
Karbohydrater67.2751 g
Sukker25.8 g
Protein40.081 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp vann* [2,5 dl | 5 dl] i en kjele eller vannkoker. Bland tranebær, couscous og buljong i en bolle. Tilsett kokende vann* og rør rundt. Dekk til med lokk og sett til side. 


2

Finhakk mynte. Riv hvitløk fint. Bland kjøttdeig, Panamat, mynte, egg* [1 stk | 2 stk], panko, hvitløk og en klype salt i en bolle. Rull kjøttdeig til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person). 


3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek koftaer i 11-12 min. TIPS: Snu koftaene underveis, så de blir jevnt stekt på alle sider. VIKTIG: Koftaene er ferdige når kjøttet er gjennomstekt og uten antydning av rødt. 


4

Finhakk agurk og tomat. Finhakk persille. Skjær appelsin i 1 cm terninger. Tilsett tomat, agurk, persille og appelsin i bollen med couscous og bland sammen. 


5

Skjær sitron i båter. Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og sitronsaft [1 ss | 2 ss] med en klype salt* og pepper* i en liten skål. 


6

Anrett appelsintabbouleh på tallerkener. Topp med kofta. Serveres med sitrondressing.