Skip to main content
Spinach and ricotta tortelloni in tomato lava
Spinach and ricotta tortelloni in tomato lava

Spinach and ricotta tortelloni in tomato lava

with fresh mozzarella and cherry tomato

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Melk
Hvete
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Spinat og ricotta tortelloni

390 g

Hakkede tomater

½ stk

Paprika

1 stk

Løk

1 g

Oregano, tørket

125 g

Cherrytomater

2 stk

Hvitløk

1 g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olje til chiliolje

¼ ts

Salt til chiliolje

1 ss

Olje til steking

2 dl

Vann til saus

1 ss

Smør til saus

1 ts

Sukker til saus

½ ts

Salt til saus

Næringsinnhold

Kalorier751 kcal
Energi (kj)3143 kj
Fett37.2 g
Mettet fett10 g
Karbohydrater79.9 g
Sukker23.8 g
Fiber10.1 g
Protein19 g
Natrium0.7 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6