Spinach and ricotta tortelloni in tomato lava
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Spinach and ricotta tortelloni in tomato lava

with fresh mozzarella and cherry tomato

Tags:
Barnevennlig
Blenderoppskrift
Allergener:
Gluten
Melk
Hvete
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Spinat og ricotta tortelloni

(Inneholder: Gluten, Melk, Hvete, Egg Kan inneholde spor av: Soya, Selleri, Skalldyr, Fisk, Bløtdyr, Sennep, Nøtter)

1 pakke

Hakkede tomater

½ stk

Paprika

1 stk

Løk

1 g

Oregano, tørket

125 g

Cherrytomater

2 stk

Hvitløk

1 g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olje til chiliolje

¼ ts

Salt til chiliolje

1 ss

Olje til steking

2 dl

Vann til saus

1 ss

Smør til saus

1 ts

Sukker til saus

½ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier751 kcal
Energi (kj)3143 kj
Fett37.2 g
Mettet fett10 g
Karbohydrater79.9 g
Sukker23.8 g
Protein19 g
Natrium0.2 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6