
Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til en delevennlig rett. Til jul og andre festlige anledninger er disse crostiniene med prosciutto og geitost, pyntet med små rosmarintrær, en nydelig snack. De er raske å lage, så du får mer tid med gjestene og mindre tid på kjøkkenet.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder: Hvete, Gluten)
100 g
Geitost
(Inneholder: Melk Kan inneholde spor av: Melk)
50 g
Prosciutto
40 g
Tranebær
(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Sesam)
1 stk
Rosmarin

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skjær baguette i 1,5 cm tykke skiver.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt.
Bak i ovnen i 6-8 min, eller til gylne og sprø.

Klipp rosmarinstilken i mindre biter, så de ligner små juletrær.

Smør geitost på brødskivene.
Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype pepper.

Topp crostinier med prosciutto, tranebær og små rosmarintrær.