Skip to main content
Juleinspirerte crostinier

Juleinspirerte crostinier

Delevennlig rett | med geitost og prosciutto

Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til en delevennlig rett. Til jul og andre festlige anledninger er disse crostiniene med prosciutto og geitost, pyntet med små rosmarintrær, en nydelig snack. De er raske å lage, så du får mer tid med gjestene og mindre tid på kjøkkenet.

Allergener:
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder: Hvete, Gluten)

100 g

Geitost

(Inneholder: Melk Kan inneholde spor av: Melk)

50 g

Prosciutto

40 g

Tranebær

(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Sesam)

1 stk

Rosmarin

Næringsinnhold

Kalorier595 kcal
Energi (kj)2491 kj
Fett18.5 g
Mettet fett10.3 g
Karbohydrater83.8 g
Sukker19.3 g
Fiber4.8 g
Protein23.9 g
Natrium0.2 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak baguette
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skjær baguette i 1,5 cm tykke skiver.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt.

Bak i ovnen i 6-8 min, eller til gylne og sprø.

Forbered rosmarin
2

Klipp rosmarinstilken i mindre biter, så de ligner små juletrær.

Tilsett geitost
3

Smør geitost på brødskivene.

Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype pepper.

Server
4

Topp crostinier med prosciutto, tranebær og små rosmarintrær.