Fredagstacoen denne uken byr på noen nye smaker! Vi lager asiatisk-inspirerte tacos med kjøttdeig, rødløk, gulrot, pak choi og srirachadressing, og dette kommer garantert til å bli den nye favoritten. Hvorfor ikke prøve noe nytt? Heldigvis kan man spise taco de andre dagene i uken, også.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Rødløk
250 g
Kjøttdeig
37.5 g
Asiatisk woksaus
(InneholderGluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)50 g
Srirachamajones
(InneholderEgg, Sennep)8 stk
Små tortillabrød
(InneholderGluten, Hvete)1 stk
Lime
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulrot
Finhakk pak choi. Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Riv gulrot (uskrellet). Skjær lime i båter.
Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Smak til med en stor klype salt* og pepper*.
Bland srirachamajones med en skvett limesaft i en skål.
Varm tortillabrødene i mikroen i 10 sekunder, eller på en tørr stekepanne.
Fyll tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett srirachadressing. Server limebåter på siden.