HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Inspirert Taco
topBanner
Asiatiske-inspirert taco

Asiatiske-inspirert taco

med krydret kjøttdeig og sterk srirachadressing

Fredagstacoen denne uken byr på noen nye smaker! Vi lager asiatisk-inspirerte tacos med kjøttdeig, rødløk, gulrot, pak choi og srirachadressing, og dette kommer garantert til å bli den nye favoritten. Hvorfor ikke prøve noe nytt? Heldigvis kan man spise taco de andre dagene i uken, også.

Tags:One Pan
Allergener:SesamSulfitterglutenSoyaEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Rødløk

250 g

Kjøttdeig

37.5 g

Asiatisk woksaus

(InneholderSesam, Sulfitter, gluten, Soya)

50 g

Srirachamajones

(InneholderEgg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholdergluten)

1 stk

Lime

200 g

Pak choi

1 stk

Gulrot

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier842.315 kcal
Energi (kj)3524.2461 kj
Fett43.1375 g
Mettet fett10.3 g
Karbohydrater74.8095 g
Sukker23.6 g
Protein38.2892 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk pak choi. Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

2

Riv gulrot (uskrellet). Skjær lime i båter.

3

Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Smak til med en stor klype salt* og pepper*.

4

Bland srirachamajones med en skvett limesaft i en skål.

5

Varm tortillabrødene i mikroen i 10 sekunder, eller på en tørr stekepanne.

6

Fyll tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett srirachadressing. Server limebåter på siden.