topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske tacos

Japanske tacos

med kjøttdeig, sesamfrø og chili

Tags:
Rask
Allergener:
Sesam
Egg
Sennep
Soya
Gluten
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Rød chili

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Lime

1 stk

Rødløk

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

1 stk

Gulrot

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier887 kcal
Energi (kj)3709 kj
Fett45.49 g
Mettet fett10.7 g
Karbohydrater78.32 g
Sukker25.6 g
Protein39.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 200°C/180°C varmluft. Riv ingefær (uskrellet) og hvitløk fint. Skjær rødløk i tynne skiver. Riv limeskall og skjær lime i båter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær chili i tynne skiver. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og løk i 5-6 min. Løs opp kjøttdeigen med en stekespade. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når kjøttet er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Forbered salat og dressing
3

Bland strimlet salat, gulrot en skvett limesaft, en klype limeskall, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland asiatisk dressing med majones i en liten skål.

Krydre kjøttdeig
4

Tilsett hvitløk, ingefær og sesamfrø til stekepannen med kjøttdeig og stek i 1 min. Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] og bland godt. Krydre med en klype pepper*.

Varm tortillas
5

Pakk tortilla inn i folie og stek i ovnen i 4-5 min, til gjennomvarmet.

Server
6

Smør hver tortilla med asiatisk majones. Topp med strimlet salat, kjøttdeig og chili. Server resterende limebåter på siden.