
Japanske tacos
med kjøttdeig, sesamfrø og chili
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
1 stk
Hvitløk
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 stk
Rød chili
50 g
Asiatisk majones
(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)
37.5 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde Selleri)
1 stk
Lime
1 stk
Rødløk
1 stk
Ingefær
10 g
Sesamfrø
1 stk
Gulrot
Framgangsmåte

Sett ovnen på 200°C/180°C varmluft. Riv ingefær (uskrellet) og hvitløk fint. Skjær rødløk i tynne skiver. Riv limeskall og skjær lime i båter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær chili i tynne skiver. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og løk i 5-6 min. Løs opp kjøttdeigen med en stekespade. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når kjøttet er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Bland strimlet salat, gulrot en skvett limesaft, en klype limeskall, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland asiatisk dressing med majones i en liten skål.

Tilsett hvitløk, ingefær og sesamfrø til stekepannen med kjøttdeig og stek i 1 min. Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] og bland godt. Krydre med en klype pepper*.

Pakk tortilla inn i folie og stek i ovnen i 4-5 min, til gjennomvarmet.

Smør hver tortilla med asiatisk majones. Topp med strimlet salat, kjøttdeig og chili. Server resterende limebåter på siden.