Ingefær- og chilistekte vegetarbiter i en fart
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og chilistekte vegetarbiter i en fart

Ingefær- og chilistekte vegetarbiter i en fart

med agurksalat og sesammajones

Har du prøvd vegetarbiter? Det er plantebaserte biter som er superraske å tilberede, og som kan smaksettes med valgfrie krydder. Vi har valgt å la den godgjøre seg i en saus av sriracha, søt chilisaus, hvitløk, soyasaus og ketchup. Vegetarbitene serveres på en seng av luftig jasminris, og som tilbehør har vi slengt sammen en frisk agurksalat med gulrot og lime. Det hele toppes med asiatisk majones, sesamfrø og ferske korianderblader.

Tags:
Superrask
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Sesam
Soya
Hvete
Havre

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

50 g

Vegansk sesammajones

(Inneholder Gluten, Sesam, Soya, Hvete)

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

1 stk

Gulrot, Julienne

1 stk

Lime

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Agurk

1 pose

Koriander

40 g

Søt chilisaus

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

20 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

1 ss

Ketchup til saus

¼ ts

Salt til vegetarprotein

1 ss

Smør til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier846 kcal
Energi (kj)3538 kj
Fett41.9 g
Mettet fett56.5 g
Karbohydrater91.6 g
Sukker22.3 g
Protein25.3 g
Natrium684 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt, senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen.

Bland salat
2

I mellomtiden, grovhakk agurk.

Finhakk eller press hvitløk.

Halver lime.

Bland gulrot, agurk, limesaft, salt og olivenolje i en stor skål, og sett til side.

Bland sriracha, søt chilisaus, hvitløk, soyasaus og ketchup i en liten skål.

Stek vegansk kebab
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab med salt og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett smør og Ginger Ninja, og stek i 30 sek, til velduftende og smøret har smeltet.

Tilsett søt chiliblanding, bland godt og ta pannen av varmen.

Server
4

Anrett ris i skåler.

Topp med agurksalat, vegansk kebab og sesamfrø.

Server med en klatt sesammajones og garner med revne korianderblad.