HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonungs Och Sojamarinerad Kyckling
topBanner
Honungs- och sojamarinerad kyckling

Honungs- och sojamarinerad kyckling

med jordnötssallad, aioli och pommes

Populær
Allergener:glutenSoyaPeanøtterSesamEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 g

Honning

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

1 stk

Hvitløk

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

60 g

Salatblanding

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdesesam, nøtter)

2 stk

Tomat

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdenøtter, peanøtter)

40 g

Aioli

(InneholderEgg, Sennep)

500 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier717.355 kcal
Energi (kj)3001.4136 kj
Fett36.7435 g
Mettet fett7 g
Karbohydrater60.6861 g
Sukker16.6 g
Protein37.628 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til 1 cm store pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min, eller til gyldne.

2

Press hvitløk. Bland hvitløk, soyasaus, honning, sesamfrø og olivenolje* [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Tilsett kylling og bland godt.

3

Skjær tomater i tynne skiver. Grovhakk peanøtter. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Ta opp kylling med en mattang og legg den i stekepannen. Brun kylling i 3-4 min. Tilsett marinade og stek i 2-3 min, til marinaden reduseres. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

5

Bland tomat, peanøtter, salatblanding og en skvett olivenolje* i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

6

Fordel kylling på tallerkener og hell over resterende marinade. Server pommes frites, salat og aioli på siden.