Honey harissa chicken and toasted pinenut
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honey harissa chicken and toasted pinenut

Honey harissa chicken and toasted pinenut

with spiced bulgur and a crisp dill salad

Allergener:
Hvete
•Gluten
•Selleri
•Sennep
•Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

1 stk

Rødløk

1 stk

Sitron

10 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde Hvete, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)

300 g

Kyllingbryst

12.5 g

Honning

1 stk

Gulrot

1 stk

Agurk

½ stk

Hvitløk

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

¼ ts

Salt til sylting

¼ ts

Salt til dressing

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Smør til saus

1 dl

Vann til saus

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier571 kcal
Energi (kj)2391 kj
Fett21.3 g
Mettet fett7.7 g
Karbohydrater47 g
Sukker16.1 g
Protein43.5 g
Natrium1840 mg

Redskaper

•Stekepanne
•Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6