topBanner
Halloumilapper

Halloumilapper

med kålsalat & asiatisk majonesdressing

Prøv denne klassikeren i japansk forkledning; lapper med friske asiatiske smaker i form av vårløk, kål og gulrøtter. Med lime og en smaksrik asiatisk dressing med majones. En frisk middagsrett som er lett å lage og som gir deg en fantastisk smaksopplevelse. Disse japansk-inspirerte lappene blir din nye favorittrett!

Tags:Vegetar
Allergener:HveteSesamSoyaEggSennepPeanøtterMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutes
20 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Hvitløksflørt

150 g

Salatblanding

20 g

Asiatisk dressing

(InneholderHvete, Sesam, Soya)

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 pose

Koriander

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtter)

200 g

Halloumi

(InneholderMelk)

1 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

1 stk

Lime

½ stk

Chili

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg* (steg 2)

(InneholderEgg)

1 dl

Hvetemel* (steg 2)

(InneholderHvete)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3289 kj
Kalorier786 kcal
Fett55.44 g
Mettet fett17.7 g
Karbohydrater34.18 g
Sukker13.43 g
Protein36.24 g
Natrium3.544 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Riv gulrot (uskrellet) og halloumi. Finhakk vårløk. Fjern frøene og finhakk chili [1/2 stk, 2P].

2

Pisk egg [2 stk | 4 stk] med hvitløksflørt. Bland inn gulrot, halloumi, vårløk og chili. Rør inn hvetemel [1 dl | 2 dl] og en stor klype pepper*.

TIPS: Bruk gjerne hendene dine til å blande - det er mye lettere.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Form halloumiblanding til lapper (2 per pers). Stek halloumilapper i 5-6 min på hver side. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir på.

4

Skjær lime i båter. Grovhakk peanøtter. Bland en skvett olivenolje med en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt og pepper*. Tilsett kålblanding og peanøtter. Bland godt.

5

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål. Grovhakk koriander.

6

Fordel halloumilapper og salat på tallerkener. Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebåter på siden.