Goan Xacuti er et smaksrikt karripulver med opphav i Goa i India. Vi bruker krydderet i en deilig vegetaroppskrift som er ferdig på kort tid. Vegtarstrimler stekes sammen med krydderblandingen og rødløk, og blandes med soyasaus og søt chilisaus. Kebaben serveres på en seng av luftig ris, med asiatisk slaw og srirachamajones som tilbehør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Goan Xacuti
150 g
Jasminris
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
50 g
Vegansk srirachamajones
½ g
Chiliflak
½ stk
Kålrabi, hvit
40 g
Søt chilisaus
200 g
Vegansk kebab
(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)
1 stk
Rødløk
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
1 ss
Vann til slaw
½ ts
Salt til slaw
1 ss
Olje til steking
Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.
Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.
Fjern fra varmen.
I mellomtiden, skjær rødløk i tynne, halve skiver.
Skrell og skjær kålrabi i 1/2 cm tynne staver.
Bland kålrabi, strimlet salatmiks, srirachamajones, vann og salt i en stor skål, og sett til side.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegansk kebab og rødløk i 3-4 min, eller til brunet.
Tilsett Goan Xacuti og chiliflak, og stek i 30 sek, til velduftende.
Tilsett soyasaus, søt chilisaus og vann, og bland.
TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.
Anrett ris i skåler. Topp med vegansk kebab og slaw.