Duck leg and redwine jus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Duck leg and redwine jus

Duck leg and redwine jus

with baked vegetables and bean salad

Tags:
Hvetefri
Allergener:
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

120 g

Rødvinssaus

(Inneholder: Sulfitter)

10 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde spor av: Hvete, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)

½ stk

Butternutgresskar

300 g

Poteter

½ stk

Rosmarin

1 stk

Rødbete

40 g

Ruccola

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder: Melk)

1 stk

Løk

1 pose

Timian

75 g

Grønne bønner

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

¼ ts

Salt til kjøtt

¼ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

½ dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier371 kcal
Energi (kj)1554 kj
Fett10.1 g
Mettet fett2.7 g
Karbohydrater56.2 g
Sukker14.1 g
Protein12.6 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6