HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCroque Madame Inspirert Sandwich
topBanner
Croque madame-inspirert sandwich

Croque madame-inspirert sandwich

med valnøtt- og eplesalat (OBS! Egg medfølger ikke)

Tags:Rask
Allergener:SennepEggglutenmelkNøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

12 g

Grov sennep

(InneholderSennep)

50 g

Majones

(InneholderSennep, Egg)

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderglutenKan inneholdesesam)

50 g

Prosciutto

50 g

Revet mozzarella

(Inneholdermelk)

20 g

Finrevet ost

(InneholderEgg, melk)

2 stk

Gulrot

1 stk

Eple

20 g

Valnøtter

(InneholderNøtterKan inneholdesesam, peanøtter)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier876.54 kcal
Energi (kj)3667.4436 kj
Fett46.17 g
Mettet fett11.3 g
Karbohydrater79.37 g
Sukker20 g
Protein35.365 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Bland majones, sennep og en klype salt* og pepper* i en liten skål. 


2

Del baguette på langs og plasser brødet på et stekebrett med bakepapir. Smør sennepsmajones på brødet, topp med prosciutto og dryss med mozzarella og revet hardost. Grill sandwich på øverste hylle i ovnen i 7-8 min, eller inntil ost er gyllen. 


3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy panne. Stek egg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller inntil eggehviten er fast og plommen sånn som du vil ha den. Dryss med en klype salt* og pepper* på egg. 


4

Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær eple i tynne båter. Grovhakk valnøtter. 


5

Bland salatmix, gulrot, eple, valnøtter, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en stor bolle. 


6

Servér grillet sandwich toppet med stekt egg på tallerkener med valnøtt- og eplesalat ved siden av.