Creamy mushroom tortelloni gratin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Creamy mushroom tortelloni gratin

Creamy mushroom tortelloni gratin

with sautéed leek and crisp pangratatto

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Egg
Gluten
Hvete
Soya
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Sopptortelloni

(Inneholder: Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Fisk, Sennep, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri, Nøtter)

1 stk

Purre

1 pose

Gressløk

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

1 stk

Hvitløk

40 g

Ruccola

½ stk

Sitron

15 g

Misopasta

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder: Selleri)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 2)

2 ss

Olivenolje (steg 2)

3 dl

Vann (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier744 kcal
Energi (kj)3114 kj
Fett41.3 g
Mettet fett10.7 g
Karbohydrater72.3 g
Sukker8.7 g
Protein19.6 g
Natrium440.8 mg

Redskaper

Stekebrett

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6