Asiatisk svinekjøtt og nudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekjøtt og nudler

Asiatisk svinekjøtt og nudler

med chiliolje og fersk koriander

I dag skal vi lage en asiatisk fest av et måltid. Vi steker svinekjøtt, gulrot og rødløk i en fantastisk saus med soyasaus, kokosmelk og vår egne asiatiske krydderblanding, som vi kaller Ga-Laksa. Kremede nudler, svinekjøtt og grønnsaker blandes med fersk koriander, chiliolje og peanøtter.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Peanøtter
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

8 g

Ga-Laksa

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Paprika

1 stk

Gulrot

1 g

Chiliflak

180 ml

Kokosmelk

1 pose

Koriander

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til chiliolje

¼ ts

Salt til chiliolje

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

1 dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier831 kcal
Energi (kj)3479 kj
Fett35.1 g
Mettet fett17.2 g
Karbohydrater73 g
Sukker13.2 g
Protein51.1 g
Natrium225 mg

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp saltet vann i en kjele.

Kok nudler i 4-6 min, eller til møre.

Skyll nudler under kaldt vann i en sil.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Forbered grønnsaker
2

Skjær paprika i 1 cm strimler.

Skjær rødløk i tynne skiver.

Skjær gulrot (uskrelt) i 1 cm staver.

Finhakk eller press hvitløk.

Forbered kjøtt
3

Skjær kjøtt i 2 cm biter på et eget skjærebrett.

Bland hvitløk, chiliflak, olivenolje og enklype salt i en liten skål. Sett til side.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek kjøtt og grønnsaker
4

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøtt, gulrot, rødløk, salt og en klype pepper i 2-3 min, eller til lett brunet.

Tilsett paprika og Ga-laksa, rør og stek videre i 30 sek.

Lag laksa
5

Tilsett soyasaus, kokosmelk og vann, og rør godt. La putre i 1-2 min, eller til sausen har tyknet og kjøttet er gjennomstekt.

Rett før servering, rør inn nudler og smak til med en klype salt og pepper.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rosa.

Server
6

Anrett laksa i dype tallerkener.

Plukk korianderblad og strø over retten.

Topp med en skvett hvitløksolje og peanøtter.