Chutneyglasert kjøttdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chutneyglasert kjøttdeig

Chutneyglasert kjøttdeig

med mandelbulgur og hvitløksyoghurt

I dag skal vi lage en smakfull bowl, når vi steker kjøttdeig med krydder og aprikoschutney. Samtidig blander vi en kremet hvitløksyoghurt, og koker mandelbulgur. Vi serverer herlighetene med en frisk salat med agurk, tomat og persille.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Allergener:
Milk
Senf
Tree nuts
Hvede
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Goan Xacuti

250 g

Kjøttdeig av storfe

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

50 g

Aprikoschutney

1 stk

Hvitløk

20 g

Mandler

85 g

Bulgur

1 stk

Løk

4 g

Mild Mahal

1 stk

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til steking

½ ts

Salt til saus

½ dl

Vann til saus

¼ ts

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier655 kcal
Energi (kj)2741 kj
Fett32.2 g
Mettet fett11.6 g
Karbohydrater47.9 g
Sukker15.1 g
Fiber10.1 g
Protein36.7 g
Natrium50 mg

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele.

Tilsett bulgur og salt. Senk til middels varme og la putre under lokk i 9-10 min, eller til mør.

Lag agurksalat
2

I mellomtiden, grovhakk agurk og tomat.

Finhakk persille og løk.

Bland agurk, tomat, salt og persille i en mellomstor skål. Sett til side.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og løk i 4-5 min, eller til brunet.

Tilsett salt, vann, Goan Xacuti, Mild Mahal og aprikoschutney. Stek videre i 1-2 min, eller til tyknet og klissete.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag hvitløksyoghurt
4

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.

Bland yoghurt, salt og hvitløk i en liten skål. Sett til side.

Bland sammen
5

Grovhakk mandler.

Bland mandler med bulgur rett før servering.

Server
6

Anrett kjøttdeig, bulgur og agurksalat i dype tallerkener.

Legg en klatt hvitløksyoghurt over kjøttdeigen.