Creamy rosemary chicken and kale pot pie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Creamy rosemary chicken and kale pot pie

With buttered baked crust

Allergener:
Gluten
•Hvete
•Sennep
•Melk

Les etiketten pĂ¥ produktet for Ă¥ finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for Ă¥ sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivĂ¥Enkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Pizzadeig

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

300 g

Kyllingbryst

1 boks

Mais

1 stk

Gulrot

4 g

Kyllingbuljong

15 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

50 g

GrønnkĂ¥l

1 stk

Rosmarin

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

1 dl

Vann til saus

¼ ts

Salt til saus

1 ss

Smør til deig

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier907 kcal
Energi (kj)3794 kj
Fett27.2 g
Mettet fett13.1 g
Karbohydrater108.1 g
Sukker14.2 g
Protein57.4 g
Natrium392 mg

FramgangsmĂ¥te

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image