Skip to main content
Char siu-inspirert kjøttdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Char siu-inspirert kjøttdeig

Char siu-inspirert kjøttdeig

med hoisinnudler og stekte grønnsaker

Denne oppskriften er en smakfull fortolkning av den kinesiske klassikeren char siu, og den skuffer ikke! Grønnsaker og kjøttdeig med soyasaus, hoisinsaus, hvitløk og ingefær, servert med nudler. Topp med peanøtter og chili for en perfekt smaksopplevelse.

Tags:
Melkefri
Rask
Superrask
Allergener:
Senf
Egg
Hvede
Gluten
Sesamzaad
Soja
Jordnødder

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler, tørkede

30 g

Hoisinsaus

10 g

Ingefærpasta

20 g

Saltede peanøtter

25 ml

Soyasaus

2 stk

Hvitløk

1 g

Chiliflak

1 stk

Gulrot, Julienne

1 stk

Sjalottløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Spart nudelvann

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

¼ ts

Salt til grønnsaker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier774 kcal
Energi (kj)3239 kj
Fett35.3 g
Mettet fett10.6 g
Karbohydrater75.7 g
Sukker14.4 g
Fiber8.1 g
Protein34.7 g
Natrium7225 mg
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp saltet vann i en kjele.

Kok nudler i 4-6 min, eller til møre.

Spar litt nudelvann i en kopp og hell av resten.

Tilsett hoisinsaus og nudelvann. Bland godt.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Stek løk og kjøttdeig
2

Skjær rødløk i tynne skiver.

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk pak choi.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk, kjøttdeig og Ginger Ninja i 4-5 min, eller til brunet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Bland sammen
3

Tilsett gulrot, ingefærpasta, hvitløk og salt. Stek i 1-2 min, eller til velduftende.

Rør inn pak choi og stek i ytterligere 1 min, eller til den faller sammen.

Senk varmen til lav og tilsett soyasaus og hoisinnudler. Bland godt.

Krydre med en klype salt og pepper.

TIPS: Får ikke alt plass i stekepannen, bland sammen i kjelen brukt til nudler.

Server
4

Anrett char siu-inspirert kjøttdeig og nudler i skåler.

Pynt med peanøtter og en klype chiliflak til de voksne.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.